canada goose sale https://www.styleandthecity.nl styleandthecity.nl canada goose jas

“Het boxen is een wekelijkse workout met goed resultaat. Meer focus, meer balans. Ik blijf er fit bij.” – Liesbeth Keppel , 59 jaar Leidinggevende.

‘’MaximaalFit weet mij met zijn trainingen te motiveren en het onderste uit de kan te halen..’’ -Rene Schwering, 33 jaar Assurantie-adviseur

De klanten van MaximaalFit zijn erg divers. Een aantal van hen hebben hun bevindingen op papier gezet om aan u te laten zien wat zij van  MaximaalFit vinden.

Heerlijk fanatiek trainen in een relaxte omgeving. Fysiek inspannend met steeds nieuwe elementen. Elke week weer met een voldaan gevoel de mat af!
Stef ten Have
Projectmanager
Max weet mij met zijn trainingen te motiveren en het onderste uit de kan te halen. Zijn enthousiasme en zijn sociale houding waardeer ik zeer. Kickboksen onder begeleiding van Max zorgt ervoor dat ik lekkerder in mijn vel zit en lichamelijk sterker wordt.
René Schwering
Assurantie-adviseur
Max weet precies wat hij wel en niet van mij kan vragen per sessie. Hij merkt gelijk in welke gemoedstoestand ik verkeer en past daar de training op aan. Wat ook bijzonder fijn is, is het feit dat hij me wel pushed op momenten dat hij ziet dat ik meer aan kan, ook al heb ik dat zelf nog niet door.
Sharon de Randamie
Lerares Engels
Ik train sinds een paar maanden bij MaximaalFit. Naast het feit dat je 1 op 1 training krijgt, afgestemd op je eigen doelstellingen, is Max erg flexibel, betrokken en meedenkend. De trainingen zijn erg leuk en afwisselend. Ik kijk altijd uit naar het wekelijkse uurtje kickboksen!
Michiel Scheper
Projectmanager
Het boksen is een wekelijkse workout met goed resultaat. Meer focus, meer balans. Ik blijf er fit bij.
Liesbeth Keppel
Leidingevende
Trainen bij MaximaalFit is zoveel leuker, intensiever en afwisselender dan welke sport ook. Het is heerlijk om constant eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. Max is een trainer die stimuleert, motiveert en ontzettend veel plezier heeft in zijn werk. Dat werkt aanstekelijk!
Hanneke ten Have
Maatschappelijk werker
Kickboksen heeft balans in mijn leven gebracht. Het is goed voor mijn weerbaarheid, zelfvertrouwen en fitheid. Ik heb een eigen bedrijf en dat brengt de nodige “kopzorgen” met zich mee. Sinds ik ben gaan kickboksen voel ik met zowel lichamelijk als geestelijk beter dan ooit!
Dick Vos
Kickboksen bij MaximaalFit zie ik als een work-out. Veel leuker dan dat je in de fitnesszaal je oefeningen doet. Ik merkte na een paar lessen al dat ik fitter werd. Max zorgt er voor dat je ongemerkt je grenzen verlegt door je op een positieve manier te motiveren!
Claudine Conradi