“Het boxen is een wekelijkse workout met goed resultaat. Meer focus, meer balans. Ik blijf er fit bij.” – Liesbeth Keppel , 59 jaar Leidinggevende.

‘’MaximaalFit weet mij met zijn trainingen te motiveren en het onderste uit de kan te halen..’’ -Rene Schwering, 33 jaar Assurantie-adviseur
Wat is MaximaalFit Voor wie is MaximaalFit Wie is MaximaalFit Werkwijze


Wat is MaximaalFit


MaximaalFit is gebaseerd op een aangepaste vorm van (kick)boksen en andere vormen van spierkrachttraining. De wijze waarop bij MaximaalFit kickbokstechnieken worden gebruikt is een manier om met training concrete resultaten voor uw gezondheid en welzijn te bereiken. U heeft immers alleen baat bij een aanpak die voor u op maat is samengesteld.


Wie-is-Max-1


MaximaalFit geeft u persoonlijke aandacht en coaching, houdt rekening met uw capaciteiten, doelen en behoeftes, en stelt een speciaal trainingstraject voor u samen dat is afgestemd op uw fysieke en mentale gesteldheid. MaximaalFit voelt zich net zo verantwoordelijk voor uw resultaat als dat u zichzelf voelt.


Misschien zelfs nog wel meer dan uzelf! MaximaalFit houdt u gemotiveerd en ondersteunt u als het even tegenzit. Kortom, met uw inzet en met die van de personal trainer bent u er zeker van dat uw inspanningen het gewenste resultaat zal opleveren!
Waarom trainen bij MaximaalFit

vinkjePersoonlijke aandacht
vinkjeDoelgericht trainen
vinkjeSterker lichaam
vinkjeGegarandeerd resultaat
vinkjeIntensieve training